.jpg)
.jpg)


.jpg)

Karma uzupełniająca dla szczeniąt i małych psów o wadze powyżej 30 kg
Paski roślinne do gryzienia ograniczają powstawanie płytki nazębnej i kamienia oraz pomagają zachować świeży oddech. Kształt litery "Z" i faktura o właściwościach ścierających zostały specjalnie opracowane, aby zapewnić skuteczne czyszczenie mechaniczne zębów.
Właściwości: Gryzaki nie zawierają białka zwierzęcego, są bardzo smaczne, niskokaloryczne (3,4 kcal/g) i wykazują dużą strawność. Połączenie dwóch enzymów (oksydaza glukozowa i laktoperoksydaza) hamuje rozwój mikroorganizmów, przez co ogranicza powstawanie kamienia nazębnego.
Sposób stosowania:
Podawać jeden pasek do gryzienia dziennie Udostępniać stale świeżą wodę. Przechowywać poza zasięgiem dzieci, w suchym miejscu, w temperaturze poniżej 25 stopni. Dobrze zamknąć opakowanie po użyciu. Produkt nieprzeznaczony do spożycia przez ludzi.
Skład:
skrobia kukurydziana, gliceryna, koncentrat białka sojowego, mąka ryżowa, drożdże, sorbitol, kolba kukurydzy, poliol (erytrytol), inulina z cykorii, koncentrat z owoców granatu.
Analiza:
białko 19.0%, tłuszcz surowy 0.9%, włókno surowe 1.3%, popiół surowy 1,8%.